به گزارش همشهری آنلاین همان قدر که زیادهگویی در مورد مسألهای رنجآور است و همیشه اهالی فوتبال مسئولان را از مصاحبه بیش از حد در خصوص موضوع خاصی منع میکنند، به همان اندازه سکوت هم در خصوص یک موضوع که اذهان عمومی را درگیر خود کرده، میتواند رنجآور باشد و مسئولانی را که سیاست سکوت اختیار میکنند با انتقاد مواجه میکند. در چنین شرایطی قطعاً تناقضگویی به اوج خود میرسد و مخاطب را دچار سرگیجه میکند. این زمینهچینیها مربوط میشود به پرونده تخلف احتمالی استقلال در سقف بودجه که این روزها بشدت هواداران استقلال را با چالش مواجه کرده است.
در حالی که باشگاه پرسپولیس و در رأس آن درویش سعی دارد که با متهم کردن استقلال به تخلف در سقف بودجه؛ این تیم را با چالش مواجه کند، مسئولان استقلال هواداران این تیم را دعوت به آرامش میکنند و خطاب به آنها میگویند: «نگران نباشید.» اما از آنجایی که این جمله آشنا پیامدهای خوبی نداشته و هر وقت مسئولان استقلال مدعی هستند اتفاقی نیفتاده و خطاب به هواداران میگویند: «آرام باشید.» اما اتفاقات بدتری میافتد! به همین دلیل اتفاقاً هواداران بیش از پیش نگران هستند و دائماً این روزها پیگیر پرونده کسر امتیاز هستند. اما چیزی که آنها را بیشتر نگران میکند این است که حکم کمیته انضباطی درست وقتی صادر شود که استقلال در آستانه دربی قرار دارد و این تیم را به حاشیه ببرد.
لابهلای این جنجال و هیاهو اما این روزها کمیته انضباطی سیاست سکوت اتخاذ کرده و حتی حاضر نیست کلامی در این باره صحبت کند و همین سکوت ناآرامیها را بیشتر هم میکند! نکته اینجاست ابوالفضل حسنزاده، رئیس کمیته انضباطی بعد از پرونده گل گهر (فصلی که استقلال قهرمان شد) در شرایطی که عدهای سعی کردند او را در مظان اتهام قرار دهند، تصمیم گرفت که از آن به بعد با هیچ رسانهای صحبت نکند، به همین خاطر حتی اهالی فوتبال هم در حال حاضر کمتر چهره او را به خاطر دارند چه برسد به مخاطبین این رشته ورزشی! حسنزاده بهانه این سکوت را هم همان اتفاقات جنجالی میداند که در پرونده گلگهر او را وارد حاشیه عجیبی کرد.
به غیر از حسنزاده که با رسانهها میانه خوبی ندارد و کلامی با آنها صحبت نمیکند، ارکان دیگر کمیته انضباطی هم بنا به توصیه آقای رئیس فاصله زیادی با اصحاب رسانه گرفتند، خصوصاً در بحث تخلف سقف بودجه که سعی میکنند حتی یک کلام به زبان نیاورند. در همین راستا برای اینکه از دست تناقضگوییهای این چند وقت اخیر آسوده شویم و از یک منبع آگاه تکلیف پرونده استقلال را بپرسیم به سراغ یکی از اعضای کمیته انضباطی رفتیم اما در پاسخ گفت: «در مورد پرونده استقلال نمیتوانیم صحبت کنیم.» بعد هم به بهانه مشکلات شخصی ترجیح داد که مکالمه را قطع کند.
همین مسأله و اینکه مسئولان کمیته انضباطی سعی دارند از پاسخ دادن فرار کنند و پاسخ درستی نمیدهند سرنوشت این پرونده را پیچیدهتر کرده است. وقتی این ماجرا پیچیدهتر میشود که نتیجه پرونده سپاهان و پرسپولیس در کمیته استیناف نیز مسکوت مانده و هیچ کس توضیحی در خصوص آن نمیدهد! این مسأله نشان میدهد مسئولان فدراسیون که با تعیین سقف بودجه سعی داشتند از ورود قراردادهای خارج از عرف جلوگیری کرده و اجازه ندهند بیش از این فوتبال ایران با پروندههای مالی در بخش بینالملل آسیب ببیند، خودشان هم این روزها نمیدانند چطور با اجرا کردن قانون سقف بودجه هم جلوی قراردادهای میلیاردی را بگیرند و هم با صدور احکام کمیته انضباطی؛ لیگ به جنجال کشیده نشود.
شاید هم دلیل طولانی شدن صدور احکام کمیته انضباطی هم همین نکته باشد. در چنین شرایطی هواداران چند آتشه که تمام ذهن خود را معطوف تیم محبوب خود کردهاند در بلاتکلیفی مطلق به سر برده و نمیدانند در این آشفته بازار چه کسی راست میگوید و چه کسی سعی دارد با مصلحتاندیشی حقیقت ماجرا را مخفی کند. اما آنچه از پاسخ عضو کمیته انضباطی مشخص بود، مسئولان فدراسیون برای اینکه با جنجال جدیدی مواجه نشوند توصیه اکید داشتهاند که کمیته انضباطی فعلاً سکوت کرده و به نوعی آنها در خصوص پرونده جنجالی سقف بودجه ممنوعالمصاحبه هستند.
این روزها معلوم نیست پشت درهای بسته کمیته انضباطی در نهایت حسنزاده چه حکمی در خصوص پرونده قراردادهای استقلال میدهد و آیا هواداران این تیم با شنیدن حکم این کمیته شوکه میشوند و یا نفس راحتی خواهند کشید، اما هر چه که هست شواهد نشان میدهد که مسئولان فدراسیون خیلی علاقه ندارند که با اعلام حکم جدیدی در این مقطع زمانی لیگ را به جنجال بکشانند و شاید مصلحت این است که همه در سکوت خبری باشند. از همین رو اجازه نمیدهند حتی اعضای کمیته انضباطی در خصوص این پروندهها کلامی به زبان بیاورند.
نظر شما